Szórakozás

Pataky Attila otthagyta a kórházat egy napra

Pataky-Attila(430x286).jpg (pataky attila, )
Pataky-Attila(430x286).jpg (pataky attila, )

Pataky Attila elkapta a most fertőző gasztroenteritisz, azaz gyomor-bélhurut fertőzést, a hasmenéstől felszakadtak az erei, vére harmincöt százalékát elvesztette, vérátömlesztést kapott, a szívével is problémák vannak.

Az EDDA frontemberét napok óta kórházban ápolták, ám a Bors információi szerint vasárnap úgy döntött, hogy orvosainak tanácsa ellenére saját felelősségére távozik az intézményből. A cikkből kiderül, hogy Attilának hétfőn mindenképpen vissza kell mennie. További vizsgálatok várnak rá, hogy kiderítsék a vérzés pontos okát.

“Sajnos ez a karácsony számomra, a családom és a “nagy családom”, az eddások számára extrára sikerült! Szenteste a szeretteim ápoltak a kórházban nagy-nagy szeretettel, éjszaka pedig az őrangyalommal álmodtam, aki azt sugallta: “Még sok dolgod lesz”. (…) Olyan érzés volt, mintha infarktusom lenne: szorító érzés a mellkasomnál, s levegő után kapkodtam. Két liter vért vesztettem, majdnem belehaltam. Nagyon gyorsan kórházba kerültem, a feleségem, Orsi vitt be, szerencsére a legjobb kezekbe kerültem, és megkaptam az életmentő vért. Mentek a nem túl kellemes, sőt kőkemény, de nélkülözhetetlen vizsgálatok. De jelentem, megmaradok! Mindent nagyon köszönök a gyógyító orvosoknak, nővéreknek, ápolóknak”

– nyilatkozta a Blikknek Pataky Attila.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik