Szórakozás

Éjjel-Nappal Kristóf imádott karácsonykor rosszalkodni

Az Éjjel-Nappal Budapest című sorozat szívtiprója, Kristóf számára már évek óta munkával telik a karácsony a forgatások és a tetoválás miatt, csupán rövid időt tud majd a családjával és barátaival tölteni.

“Karácsonykor a családommal és a legközelebbi barátaimmal vagyok, szilveszterkor pedig valószínűleg szórakozni fogok a haverokkal. Dumálgatunk, iszogatunk, jól érezzük magunkat. Az idei karácsony számomra azért furcsa, mert nincs hó, és én ezt nem tudom megszokni. Nekem a karácsony a hóval kapcsolatos, és már jó pár éve nem lehet benne részünk, így nekem különlegesen rossz érzés, hogy idén is így jártunk”

– mondta a 24.hu-nak Kristóf, aki gyerekkorában mindig kikapott karácsonykor.

“Emlékszem, mindig csak az ajándékozásra jöttem be kintről, és addig mindig rosszalkodtunk az egyik barátommal. Egyszer egy hóból készített fekvőrendőrt építettünk, amin átment egy kukásautó, és olyan keményre lenyomta, hogy a mögötte lévő mentőautó sajnos már nem tudott áthajtani rajta, így elakadt… hát nem akarom elmondani, hogy mennyire kaptunk ki, mikor kiderült, hogy mi voltunk, azok, akik a hóakadályt építették.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik