Szórakozás

Damu tanácsot adott a börtönkarácsonyról Lajcsinak

Damu(210x140).jpg (Array)
Damu(210x140).jpg (Array)

A napokban biztossá vált, hogy az előzetes letartóztatásban lévő Lagzi Lajcsit az ünnepekre sem engedik haza családjához, hiszen a bíróság elutasította ügyvédei kérelmét. A zenész mindössze annyi engedményt kapott, hogy a két ünnep között a gyerekei újta meglátogathatják. Éppen ezért az elmúlt hónapok legnehezebb és érzelmileg legmegterhelőbb pontjához ért a trombitás.

Akad több ismert személy is, akik már megtapasztalták mindezt, mint Zalatnay Cini vagy Stohl András, de most az idén szabadult Damu Roland biztatta a Galambos családot.

“Azt gondolom, hogy Lajcsi még nem elítélt, nem bizonyította be bíróság a bűnösségét, de már most úgy bánnak vele, mintha így lenne. A családjának és neki is nagyon jót tenne, ha néhány napra legalább az ünnepek alatt együtt lehetnének. Nem értem, hogy ezt miért nem engedik meg. Felháborítónak tartom, hogy így bánnak vele, de a legrosszabb az egészben, hogy a gyerekei ártatlanul bűnhődnek. Lajcsinak és családjának; azt tanácsolom, hogy minél többet levelezzenek, telefonáljanak, mert a szeretet ilyenkor életmentő, ezért a legfontosabb. És ezt a szeretetet csak a családtól kaphatja meg. Kitartást kívánok neki, mert borzalmas nehéz lesz odabent a karácsony lelkileg” – üzente a Blikken keresztül a hamarosan apává váló Damu.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik