Szórakozás

A Hungary’s Got Talent nyertesei korábbi szerződésük alaján osztozkodnak

Néhány napja annak, hogy véget ért a Hungary’s Got Talent első évada, ahol a nézők a Dirty Led Light Crew-t szavazták meg a tehetségkutató első helyezettjének. A nyertesek az autó és az utazás mellett 12 millió forinttal lettek gazdagabbak, amit a tagok a korábban lefektetett szerződésük alapján osztanak szét egymás között.

A csapat vezetője, Horváth Zoli elmondta, hogy már a verseny indulásakor megegyeztek az anyagiakban és habár pontos összegekről nem beszélt, egyértelmű, hogy ő teheti zsebre a legnagyobb hányadot.

“Nem szeretnék sem egoistának, sem gonosznak tűnni e téren, úgyhogy a részleteket inkább megtartjuk magunknak, de mindenki megkapja a pénzét. Az én kérésem volt az RTL Klub felé, amikor aláírtuk a szerződést, hogy pontosan legyen lefektetve, kinek mi jár. Az anyagi felelősség az enyém volt, én vállaltam magamra annak minden momentumát, hogy ez a csapat idejöhessen. Pont a héten fogalmazódott meg bennem, hogy vagy nyertesek vagyunk, és akkor kifizetődik a ruha, vagy van egy iszonyatosan drága játékszerem” – magyarázta a Blikknek Zoli, aki korábban azt is elmondta, hogy nyereményük egy részét jótékonyságra fordítják.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik