Szórakozás

Győzike üzent azoknak, akiknek nem tetszik Evelin autója

Mint megírtuk, Gáspár Evelin luxusautót kapott karácsonyra a szüleitől. A kék masnival átkötött, nullkilométeres, hófehér Mercedes kupéval azonnal elbüszkélkedett, ami sokaknak csípi a szemét.

“Evelin két éve Luxemburgban tanul, diplomácia és konzul szakon. Büszke vagyok a kitűnő tanulmányi eredményeire, ezért kapta meg egyéves használatra a Mercedes Benz C Coupé 2016-os modelljét. Cigány származású létére etalon, tanult lány. Nem escortozik, mint a többi magyar celeb. Nem azzal lett híres, hogy mil­liárdos emberek tartják el, nem azzal lett híres, hogy különböző műsorokban nyafog, hanem a tanulmányi eredményei által és azzal, hogy az apja támogatásával sikereket ért el. Annak a bohócnak a lányáról beszélünk, akit bolondnak néz egész Ma­gyarország. Közben meg a leg­okosabb vagyok”

– mondta a Borsnak Győzike.

A showman hozzátette: Evelinnek semmi más dolga nincs, csak élvezni a luxust. Ha pedig megtetszik neki a modell, akkor az egyéves reklámszerződés lejárta után megveszi neki a nagypapája.

Végezetül Győzi azoknak is üzent, akiknek kinyílik majd a bicska a zsebében, ha meglátják nagyobbik lányát a hófehér Mercivel száguldani: akinek nem tetszik, az fusson a kocsi után, hátha Evelin megáll és felveszi!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik