Szórakozás

Got Talent: 11 bajnok van az Acro Maniacs csapatában

A Hungary’s Got Talent döntőjébe jutott Acro Maniacs csapatának tagjai az utóbbi időben dupla terhelést kaptak. Nem csak a tehetségkutató műsorra kellett maximális erőbedobással felkészülniük, hanem az akrobatikus torna versenyeiken is helyt kellett állniuk.

Minden év decemberében kerül ugyanis megrendezésre az akrobatikus torna, mint versenysport legrangosabb hazai versenye, a Magyar Bajnokság, amelyre a csapat több tagja is kvalifikálni tudta magát. A 24 főből álló Acro Maniacs versenyzői nem csak a tv képernyőjén mutatták be tudásukat, hanem a versenytalajon is megmérették magukat, sokszor egymás ellen.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

Nagyszerű dolog, hogy a közösen próbáló csapat tagjai a versenyen sem ellenségként, hanem csupán ellenfelekként léptek a talajszőnyegre. A Magyar Bajnokság mérlege: 11 versenyző szerzett Magyar Bajnoki címet az Acro Maniacs tagjai közül.

Többen nem először állhattak fel a dobogó legfelső fokára ezen a rangos megmérettetésen, így elmondhatják magukról, hogy többszörös Magyar Bajnoki címmel rendelkeznek. Közülük is kiemelkedik Baksa Nikol, aki idén tízszeres bajnok lett, ezzel ő a legeredményesebb hazai versenyző.

A sikeres versenyszezon lezárásaként a versenyzők bíznak abban, hogy nem csak a versenytalajon, hanem a Hungary’s Got Talent színpadán is a legjobbak között lehetnek a szombati döntőben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik