Szórakozás

Got Talent: A rutin segítheti győzelemhez a Szupergirlst

A Hungary's Got Talent döntőbe jutott lánycsapata néha az egész napot gyakorlással tölti.

Szombat este már a Got Talent döntőjében villanthatják meg tehetségéküket a Szupergirls tagjai, akik gőzerővel a munkára koncentrálnak, még egy kis ünneplést sem engedélyeztek eddig maguknak.

“Az elődöntő után nagyon boldogok voltunk, hogy sikerült továbbjutnunk, viszont azt is tudtuk, hogy rengeteg munka és felkészülés áll előttünk, ezért úgy döntöttünk, hogy az ünneplést a döntő utánra halasztjuk, eredménytől függetlenül, hiszen már az hatalmas elismerés, hogy idáig eljutottunk a műsorban. A másnapot pihenéssel töltöttük, azután pedig újult erővel vágtunk neki a döntős produkciónk gyakorlásának” – mesélték a lányok, akiket a döntőre való felkészülésben a rutin és a gyors tanulási képesség is segít.

Teljesen más típusú a mostani felkészülésünk, mint amit sportversenyeknél illetve az előző hattyús produkciónál csináltunk. Amire ott hetek, hónapok álltak rendelkezésre, itt napok, esetleg órák. Sokkal többet számít most a rutin, és a gyors tanulási képesség, mint a kondi. Az edzői stáb is folyamatosan új helyzetekkel találja szembe magát.

Nem tudunk róla, hogy bárhol a világon akrobatikus rock and roll lányformáció eljutott volna egy ilyen rangos tehetségkutató fináléjába, szóval az RTL munkatársai is első kézből tapasztalhatják meg, mennyire másképp kell és lehet kezelni egy ilyen tánccsoportot, és mennyire másképp épül fel egy ilyen színpadi produkció, mint mondjuk egy kisebb létszámú hip-hop csapatnál. Minden nap edzünk legalább 3-5 órát, de van, hogy egész napos próbáink vannak. Ezek az alkalmak nagyon jó csapatépítő jellegűek is, és még inkább összekovácsolnak bennünket” – mondták el a lányok, akik már azt is tudják, mihez kezdenének a fődíjjal.

“Nagyon szeretnénk megnyerni a versenyt, igyekszünk ennek érdekében minden tőlünk telhetőt megtenni. Ha sikerülne, egy hatalmas álmunk válna valóra. A nyereményt a jövőbeli fellépő ruháinkba, illetve a további nemzetközi versenyeken való részvételeinkbe, felkészülésünkbe tudnánk fektetni.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik