Szórakozás
Image: 72961084, A Showder Klub címû stand up comedy-show (RTL Klub) 50. adásának felvétele. Fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence, Place: Budapest, Hungary, License: Rights managed, Model Release: No or not aplicable, Property Release: Yes, Credit: smagpictures.com

Perverz rajongó akaszkodott Kormos Anettre

24.hu
24.hu

2015. 12. 16. 07:55

A Showder Klub egyetlen női nevettetője, Kormos Anett már nem tud nevetni azon, ahogyan egy rajongó közönséges szexuális megjegyzésekkel udvarol neki.

“Szeretnék beléd hatolni, közben hallani, ahogy a gyönyörtől felsóhajtasz, érezni tested lüktetését” – ilyen és ehhez hasonló üzeneteket kap nap mint a nap a kétgyermekes anyuka, aki szókimondó stílusa, bevállalós egyénisége ellenére egyelőre tehetetlen az illető ellen.

“Amióta feltűntem a képernyőn, sokféle levelet írnak. Ha kedvesen akarnak becserkészni, kedvesen vagyok elutasító, ha bunkón, akkor pedig hidegen és röviden. Az viszont

kifejezetten idegesít, amikor valaki nem ért a szép szóból. Az a gond, hogy sehogy sem tudok ezek ellen védekezni. A legdurvább fegyverem, hogy megosztom őket a „rajongóimmal”, ők sokkal profibbak, és olykor kegyetlenebbek is. Pedig én se vagyok egy nebáncs­virág.

Volt egy fickó, aki személyesen is megjelent a legalkalmatlanabb helyeken és helyzetekben. Rá­adásul volt valami fogyatékossága is – szeretném hangsúlyozni, hogy nem ezért volt a megszállot­tam –, így nem tudtam soha elég ra­dikálisan eljárni vele szemben. Ebben az egy esetben kértem meg a férjemet, hogy tegyen pontot az ügy végére” – mondta a Borsnak Kormos Anett.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.