Szórakozás

Újra bíróságon Demcsák Zsuzsa és exe

24.hu
24.hu

2015. 12. 15. 06:21

Demcsák Zsuzsa hivatalosan már 2014-ben elvált, de ezzel még nem zárult le a pereskedés végérvényesen, hiszen volt férje ellen tovább folyt egy büntetőeljárás lopás, testi sértés és rongálás miatt. Kiss Józsefet 2015 januárjában minden vádpont alól felmentették. A férfi közben továbbra is állította: a Zsuzsától elvett egymilliós óra és százötvenezres laptop közös tulajdon volt, így ő semmit nem lopott. Zsuzsát nem bántalmazta, és a ruháit sem dobálta szét, százötvenezer forint értékű napszemüvegeit nem törte össze – írja a Bors.

Az újabb bírósági tárgyaláson Demcsák Zsuzsát is kihallgatták tanúként. Akkor vált puskaporossá a levegő, amikor az ügyész, a vádlott ügyvédje és maga a vádlott, Kiss József is kér­dezhetett a tévéstől. A volt férj azonnal kiszúrta, hogy Demcsákon ismét az az óra van, amelyet állítólag csak promóciós célra kapott. Ezt szóvá is tette:

„Egy éve nincs a cég Magyarországon, a volt feleségem kezén van az óra. Mit reklámoz és miért nem adta vissza?”

– fordult József Zsuzsához.

Az ominózus értékes óra promóciós szerződését illetően Demcsákék most azt mondták, szóban állapodtak meg, megkapta az órákat decemberben, de csak később, májusban írtak szerződést, ezért lehet rajta az új személyi igazolványa száma. Kiss József ügyvédje, dr. Fekete Tamás azonban emlékeztette: a korábbi eljárásban azt mondta, az óra átadásával egy időben született a szerződés, és ítélethirdetés után ez ügyben nem is fellebbeztek.

„Most már teljesen össze vagyok zavarva, hogy mikor mi volt”

– mondta a sokadik hasonló helyzetet követően a bírónak Demcsák.

A korábbi eljárásban egyébként az eljáró bíró szúrta ki, hogy az értékes órára kötött promóciós szerződés, amellyel Demcsák azt bizonyította volna, hogy az ékszernek ő a tulajdonosa a keltezéséhez képest egy olyan személyi igazolvány-számot tartalmaz, amelyet csak hónapokkal később kapott meg a hatóságoktól.

A teljes igazság kiderüléséig az ítéletet biztosan meg kell várni, a per februárban folytatódik.

Update: Demcsák Zsuzsa kedden reggel posztolt a Facebook-oldalára a megjelent hír kapcsán. A következőket írja:

Tisztelt Újságírók!
Kérem Önöket, hogy ne üljenek fel egyetlen újság provokálásának és ne közöljék tovább a Bors cikkét. Győrik L. Ferenc tegnap is, mint mindig, a volt férjem társaságában, neki dolgozva, kart karba öltve jelent meg a bíróságon. Az ex ugyanis szolgáltat szenzációsnak tűnò információkat. Teszi mindezt a gyerekei anyjával és egyedüli eltartójukkal, gondviselőjükkel, mindenükkel. Én magam nem értesítek senkit a folyó ügyekről és a szűk családomon kívül nem tud senki a hivatalos időpontokról. Lekvárt -ahogy hívják a szakmában – hiába kértük ügyvédemmel Zamecsnik Péterrrel együtt, hogy ne hamis tényállításokat közöljön, ennek ő nem tett eleget. Sőt, ez ellen cselekedett. Szokás szerint hamis, túlzó és a valós történéseket összemosó cikk jelent meg, amit én csak most olvastam hajnalban, pedig ő végig ott volt a tárgyaláson. Hitelesen mégsem sikerült beszámolnia a valós történésekről. A tények magukért beszélnek, csak ő nem erről ír. Még egyszer kérek mindenkit, hogy ne egy bulvárcikk elfogult írója alapján ítéljen, hanem gondolkozzon! Sőt, inkább el se olvassa

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.