Szórakozás

Ganxsta szilánkosra törte az év dolgozója állkapcsát

Ganxsta Zolee (Ganxsta Zolee)
Ganxsta Zolee (Ganxsta Zolee)

Mint ismert, Ganxsta Zolee két hete egy kecskeméti céges buli fellépőjeként komoly konfliktusba keveredett az egyik dolgozóval, aminek következtében a rendőrség súlyos testi sértés miatt indított eljárást.

Az év dolgozójává frissen megválasztott alkalmazott állítólag erősre itta magát, provokálta, és a szemtanúk egyöntetű véleménye szerint hátba vágta Ganxsta Zoleet. A férfi csak másnap, a kórházban tudta meg, mit is művelt a vállalati rendezvényen. A Blikk információi szerint az ügyben vizsgálódó rendőrök mesélték el a kórházban fekvő „áldozatnak”, hogyan is tört szilánkosra az állkapcsa. A férfi megdöbbenéssel hallgatta a történetet, majd állítólag azt motyogta maga elé:

„Ezek szerint megérdemeltem, amit kaptam!”

A koncert előtt nem sokkal a partit adó logisztikai cég vezetősége több dolgozót is kitüntetett, köztük a logisztikust is, aki olyannyira megörült az elismerésnek, hogy mindenkivel, aki csak szembejött, ivott egyet, így mire a színpadhoz ért, többek szerint már erősen ittas volt. Először csak felkiabált a színpadra, szidta Ganxstát meg a bandáját, és mindkét középső ujjával beintett nekik, majd szemtanúk szerint hozzávágta a frontemberhez a pulóverét, és hatalmas erővel hátba vágta.

Itt pattant el a cérna Ganxstánál, aki fordulásból egyetlen, jól irányzott ütéssel állon vágta a támadóját, aki ettől elterült. A zenész részéről ezzel letudottá is vált az ügy, elhagyták a rendezvény helyszínét. Csakhogy a férfi orrán-száján ömlött a vér, ezért a rendezvényt biztosító mentősök rohamkocsit hívtak hozzá, a kórházban pedig kiderült: az illető állkapcsa szilánkosra tört.

A lap szerint a logisztikus retteg attól, hogy a balhé miatt kirúgják, a munkáltatója viszont ragaszkodik hozzá, túl jó munkaerő ahhoz, hogy elveszítsék.

Az eset után sokan a zenész mellé álltak, aki sajátos módon köszönte meg a támogatást.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik