Szórakozás

Majka: “Je suis Zoltán Zana”

Már nemcsak Dopeman, hanem Majka is kinyilvánította együttérzését Ganxsta Zolee-val, aki a ma reggeli hírek szerint egy céges buliban keveredett elég komoly konfliktusba az egyik dolgozóval.

“Ganxsta Zoli pofánvert egy embert!! Azert az elején jó lenne tisztázni valamit!! Zana Zoli nem egy olyan ember, aki bárkit pofánvág ok nélkül. Sőt! Nagyon kemény meló lehet abban, ha kiérdemeljük tőle a pofont” – kezdi hosszas bejegyzését Majka a Facebookon, majd kitér arra is, magától az érintettől érdeklődött a valójában történtekről.

Felhívtam Zolit, beszéltem vele. A jó Istennek hála, hogy én nem voltam ott, mert akkor ketten lennénk a hírekben. Nyilván nem fogom elmondani mi történt, hiszen ezt majd megteszi Zoli ha akarja, de az elmondottak alapján a cég főnöke helyében én sűrű bocsánatkérésekkel élnék Zoliék felé, és már hétfőn kirúgnám a pitsába az említett hónap dolgozóját!! Aztán lenne ideje otthon gyógyulgatni meg gondolkozni”

– írja a rapper, aki posztja további részében azt is kifejti, ő miért nem vállal szívesen munkahelyi partikat, majd végül kissé drámai felhanggal zárja a posztot, amit alább teljes egészében elolvashat.

“Az akciót minden esetben a reakció követi. Senki ne csodálkozzon ha beleszalad egy pofonba…ha helybe megy érte akkor meg végképp. “Je suis Zoltán Zana” !!!”

Ganxsta Zoli pofanvert egy embert!! Azert az elején jo lenne tisztázni valamit!!Zana Zoli nem egy olyan ember aki bá…

Szerző: Majka2015. december 12.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik