Szórakozás

Exe akarja Komár László házát

komar-laszlo(210x140)(2).jpg (komár lászló, )
komar-laszlo(210x140)(2).jpg (komár lászló, )

A három évvel ezelőtt elhunyt Komár László végrendelettel rendezte vagyoni helyzetét, de volt felesége nem nyugszik bele a döntéseibe.

Legalábbis erről árulkodik a táncdalénekes egykori budai házának tulajdoni lapja: a Budai Központi Kerületi Bíróság bejegyző határozata értelmében perindítás miatt elidegeníthetetlenné vált a kétszintes ház, és a felperes nem más, mint Komár Karolina, a rákbetegségben elhunyt előadó 12 éves lánya, akit természetesen anyukája, azaz a volt feleség „képvisel” – írja a Blikk.

A nő 2003 nyarán volt kénytelen elköltözni a közös házból, és 2005 decemberében részítélettel vált el Komár Lászlótól. Egészen 2011-ig vártak a sajátos vagyonmegosztással, a ház ugyanis Krisztina tulajdonába került, de Komár használatában maradt. Komár László a válás után, 2012 márciusában újra feleségül vette Krisztinát, de ekkor az énekes már nem lett tulajdonosa a háznak, semmi köze nem volt hozzá, hiszen őt kifizette Krisztina, aki éppen ezért nem érti, hogy milyen alapon akar most részesedni az ingatlanból Komár exe.

Ez a helyzet még dr. Kamarás Péter ügyvéd szerint is igen faramuci, nem is tudott konkrét véleményt formálni a lap kérésére. Az viszont biztos, hogy a mai napig Komár pizsamáját hordó özvegy szempontjából az lehet a legrosszabb forgatókönyv, hogy az ingatlan tulajdonjogát, illetve annak bizonyos hányadát elveszíti.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik