Szórakozás

Vujity Tvrtko teljesen kiakadt a rosszul sikerült pécsi Mikulás-buli miatt

“Ismét szégyenbe estünk, nem először, nem másodszor, ám most a létező legpitiánerebb és ezzel legborzasztóbb módon” – kezdi Facebook-bejegyzését Vujity Tvrtko, aki a finn Mikulás pécsi, balul elsült látogatása miatt ragadott billentyűzetet.

A riporter valódi pokoli történetnek élhette meg Joulupukki sikertelen látogatását, mert hosszasan, és érezhetően nagyon felháborodva fejtette ki véleményét.

“PÉCS KOMOLY VÁROS, KOMOLYAN KELL VENNI!

Az illetékesek állítsanak fel egy bizottságot, amelyik ellenőrzi, hogy csak Pécs hírnevéhez, kulturális és történelmi hagyományaihoz méltó produkciók (és Mikulások) látogassanak hozzánk. A Pécs nevével ellátott termékek, egész arculatunk tükrözze az itt lakók szeretetét, büszkeségét.

Persze, lesznek még bajok és problémák, hol nincsenek?! Ám 108.000 forintnál többet, sokkal többet vesztünk, ha lelketlenségből, nemtörődömségből hagyjuk, hogy megalázzanak minket, s ezzel mi is megalázzuk magunkat. És akkor még a sok száz, rajzokkal készülő és sírva távozó, csalódott kisgyermek lelkéről nem is írtam.
VISSZA KELL ADNI ÉS ERŐSÍTENI KELL A PÉCSIEK MÉLTÓSÁGÁT! A miénk a legszebb város a világon. Viselkedjünk, tegyünk, dolgozzunk így! Ha mi magunk nem hiszünk magunkban, miért várnánk el, hogy más megtegye az irányunkban?! (…)

Ez egy komoly város! Az életemet tettem fel rá! ÉS TÉNYLEG NEM ENGEDEM, HOGY MEGALÁZZÁK!” – olvasható a drámai hangvételű bejegyzésben, melyet alább teljes hosszában is elolvashat.

Ismét szégyenbe estünk, nem először, nem másodszor, ám most a létező legpitiánerebb és ezzel legborzasztóbb módon. Ezért…

Szerző: Vujity Tvrtko official2015. december 3.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik