Szórakozás

Damu üzenete Vajna Timinek: Sűrűn kezdj el imádkozni!

Habár Damu Roland most éppen magánéletével is küzd, hiszen nemrég elhagyta alkoholproblémákkal küzdő terhes feleségét, már nagyon készül új könyve bemutatójára. A Túléltem című kötetben a börtönéletről számol be, sőt egy ott írt levelet is megoszt az olvasókkal, amit még Vajna Timinek címzett.

“Köszönni nem tudok neked. Tekintsünk el a jópofizástól is. Ezt a levelet akkor írtam neked a börtönből, amikor címlapon közölted, hogy megbocsátottál nekem. Ezen nagyon jót röhögtem, aztán dühös lettem. Aztán az egész börtön rajtad röhögött. Most már tudom, hogy az egész ország rajtad röhög! Nem furcsa neked, hogy ennyire utálnak téged az emberek?

Szörnyű lehet, ha egy nőt megerőszakolnak, de te ezt sosem tapasztaltad meg. Eljátszottad az áldozat szerepét. … Nem félsz te Istentől? Nem félsz attól, hogy egyszer kiderül az igazság és börtönbe kerülsz? Azt tudom, hogy ott már nagyon várnak téged!

Egyébként mit is bocsátottál te meg nekem? Te hazudtál, te vádoltál hamisan! Miért nem mesélsz az útleveles ügyedről? Ciki? Szégyen? Sok titkod van? Mondd, miért hallgatták le a telefonodat az NNI nyomozói? Mikor voltál te szépségkirálynő? Mikor voltál te modell? Mindent tudok rólad már. MINDENT! De nem teszek semmit. Hagyom, hogy az igazság magától jusson napvilágra.

És van pofád azt nyilatkozni, hogy TE bocsátottál meg nekem? Én sosem bocsátok meg neked…! Viszont, ha elfogadsz egy jó tanácsot, akkor sűrűn kezdj el imádkozni. Isten előtt nincs titok. Minden ki fog derülni” – áll a Blikk által közölt nyílt levélben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik