Szórakozás

Tízmilliót keres Péter Sramek

Peter Sramek (peter sramek, rising star, )
Peter Sramek (peter sramek, rising star, )

Péter Sramek Szlovákiában egy lakótelepen nőtt fel, ahol a mai napig a bátyjával osztja meg a szobáját. Eredménytelenül próbálkozott az ottani tehetségkutatóban, de szerencsét próbált Magyarországon is. Harmadik lett a Rising Starban, második a Sztárban sztárban, szerepel az Édes életben és rengeteg fellépése van nemcsak itthon, de Szlovákiában is. Röpke egy év alatt hihetetlen népszerűségre tett szert, és bizony jól is keres.

A Bors kiszámolta, hogy az Édes életben adásonként nagyjából 50 ezer forintot kap. Egy-egy hakni általában 150 ezer forint lehet, amiből több is adódik egy nap, de ennek természetesen nem száz százaléka az övé. A Sztárban sztár jócskán igénybe vette az énekeseket, mivel nem volt idejük fellépni, ezt belekalkulálták a gázsijukba. Peter a produkciótól az ilyen műsorokban megszokott, 3-500 ezer forint körül kaphatott adásonként. Ez azt jelenti, hogy másfél millió körül keresett havonta, vagyis a szezonban a jövedelme elérhette akár a tízmilliós bevételt is. Persze ennek az összegnek bizonyos százaléka a csatornának és a menedzsmentnek jár.

“Itt maradok, a lakás bérleti szerződését egy évre írtam alá. Köszönöm, Magyarország! Köszönöm, hogy kaptam ezt a csodálatos lehetőséget. Köszönöm a TV2-nek, a menedzsmentemnek, a stábnak és Szlovákiának is, mert már ott is szeretnek”

– hálálkodott a lapban Péter Sramek, aki hamarosan ünnepi lemezt is megjelentet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik