Szórakozás

Szulák Andrea túltette magát a szakításon

Szulák Andrea szeptember végén jelentette be, hogy szakított kislánya édesapjával.

A taxisofőrként dolgozó férfival azért romlott meg a kapcsolatuk, mert állítólag évekig csalta a színésznőt. Eddig mindenki azt gondolta, hogy Andreát megtörte az évekig titokban tartott megaláztatás, ám rácáfolt a dologra.

“Tök jó minden, jól vagyok. Hát nem látszik?”

– mondta mosolyogva a Borsnak Szulák, amikor az újságíró a szakításról kérdezte.

A bulvárlap szerint Andi sugárzik a boldogságtól, rengeteget dolgozik, fellépésről fellépésre jár, és a karácsony közeledtével egyre több jótékonysági rendezvényre rohan. Kollégánk is egy ilyen eseményen találkozott vele, ahol 2500 hátrányos helyzetű kisgyereket hozott fel az Advent Budapesten csapata. Andi volt a kicsiknek a meglepetésvendég. Az énekesnő szívesen mesélt arról, hogyan neveli már most nyolcéves kislányát, Rozinát jótékonykodásra.

“Három-négyéves korában elkezdtük azt, hogy az ünnepek előtt összeszedtük azokat a játékait, amikkel nem játszik, és a Mikulásgyárnak adtuk. Most a sulijában is van gyűjtőakció, oda fog vinni játékokat. Szerintem ez elsősorban nem nevelés kérdése, hanem példamutatás. Ha a gyerek azt látja, hogy a szülője nem fordítja el a fejét, ha egy rászorulót lát, ő sem fogja” – tette hozzá Szulák Andrea.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik