Szórakozás

Sztárban sztár: Ezért nyerhetett Gáspár Laci

Véget ért a TV2 átváltozóshow-jának harmadik évada. Megmutatjuk önöknek a győztes énekes legjobb alakításait.

Gáspár Laci abszolút megérdemelten megnyerte tegnap este a Sztárban sztár harmadik évadát. A dobogón Peter Srámeket és Tóth Gabit maga mögé utasító énekes – talán túlzás nélkül állítható – a hátán vitte a show-t, elképesztő átalakulásaival hétről-hétre lenyűgözte a zsűrit, és a közönséget is.

Nehéz is kiemelni, hogy melyik sztár bőrébe bújva láthattuk a leghitelesebb alakítást, de azért mégis megpróbálkozunk vele, és megmutatjuk azt az 5 produkciót, amivel talán a legtöbb rajongót nyerte meg magának az egykori megasztáros.

Ha nem tévedünk, az első igazán emlékezetes előadást legnagyobb példaképének, Michael Jacksonnak slágerével mutatta meg Laci, akinek később még Jacko egykori koreográfusa is gratulált a produkcióhoz.

Whitney Houstonként sem okozott csalódást. Sőt!

Will Smith és a Men In Black főcímdala. Ja, nem. Gáspár Laci, és a földönkívüliek.

Akad valaki, akinek ezúttal nem az elfuserált vámpírdominának öltözött Gáspár Laci ugrik be, mikor felcsendül a rádióban a Hot Stuff Donna Summertől?

Talán még maga Horváth Charlie sem tud olyan tökéletes Horváth Charlie lenni, mint a Horváth Charlie-t alakító Hor vagyizé Gáspár Laci.

Na és persze ha valaki lemaradt volna, vagy csak szeretné látni újra azt, mikor a Sztárban sztár legjobbja elsírja magát a nagy pillanatában…. Íme, az eredményhirdetés:

Kommentben pedig mindenképp írják meg nekünk, önöknek melyik átváltozás volt a kedvencük a 2015 legsokoldalúbb előadójának választott énekestől?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik