Szórakozás

Berki Krisztián havi négymilliót ér a TV2-nek

Berki Krisztián (Array)
Berki Krisztián (Array)

Úgy tűnik, hogy a csatorna számára még mindig Berki Krisztián a legkifizetődőbb celeb, ugyanis megemelkedett fizetése mellett is heti öt napot forgatnak vele. Amikor a műsorvezetővé avanzsált Berki legutóbb az Édes Életben szerepelt még napi 100 ezer forintos összeggel számolhatott, ami már amúgy is szép summát tett ki egy hónapban, de ez alkalommal emelést kért.

“Berki alaposan felnyomta az árát a TV2-nél! Tisztában van vele, hogy megteheti, úgyhogy adásonként ma már 160 és 200 ezer forint körüli összeget tehet zsebre” – írja a Blikk egy informátorukra hivatkozva.

A havi közel 4 millió forintot Berki a családjának köszönheti, hiszen Pamelával való újramelegített kapcsolata elég érdekes a nézőknek ahhoz, hogy a csatorna fizessen. A celeb tehát duplán jól járt azzal, hogy kibékült kislánya édesanyjával. Arról azonban továbbra sem beszél, hogy pontosan mennyit tehet zsebre.

“Megmosolyogtató számomra, hogy rendszeresen próbálják kitalálni mennyit érek a SuperTV2-nek, de csúnyán mellélőnek. Egyszer és mindenkorra legyen mindenki számára érthető: ez egy kereskedelmi tévé szórakoztató rea­lityje, aminek én és a családom vagyunk a tökéletes szereplői. A gázsim összege csak rám tartozik, de aki ezt a kérdést feltette, nyugodjon meg, szerintem egy nap alatt többet keresek, mint ő egy hónap alatt” – nyilatkozta Krisztián.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik