Szórakozás

Majka aggódik Gáspár Laci miatt

A nőként folyamatosan maradandót alkotó Gáspár Laci nehéz feladatot kapott a Sztárban sztár fináléjára, ugyanis a műsor egyik zsűritagját, Majkát kell majd megformálnia a színpadon. Ráadásul a Belehalok című dallal, amit az egész ország szinte kívülről tud, és annyira a nagyszájú rapperhez köt, hogy ha bárki más adja elő, komoly kritikának a célpontjává válhat.

Lacinak alaposan meggyűlik a baja a felkészüléssel, ugyanis nem a koncertver­ziót választotta, ahol Majka és duettpartnere, Curtis egymástól el­véve a szót segítenek a másiknak abban, hogy a sok szöveg között tudjanak levegőt venni, hanem a nehezebb, klipes verziót kell színpadra vinnie vasárnap este.

“A Belehalok dalnak nagyon sok szövege van, így eléggé kemény hete lesz Lacinak, hiszen az utolsó adásban nem csak egy feladat van. De legalább most megtudják mások is, mennyire nehéz dal ez, ráadásul magyarul nem lehet ám elkummantani a rappet” – mondta a Blikknek Majka, aki egyébként egyáltalán nem örül annak, hogy „feladat” lett belőle a show-műsorban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik