Szórakozás

Győzike testépítő-versenyre készül, doppingszert posztolt

Tiltott doppingszert posztolt közösségi oldalán Gáspár Győző – szúrta ki a Blikk. Az Agovirin Depot néven futó szer egy Szlovákiában gyártott termék, amit intravénásan kell beadni. Ez ehhez hasonló szerek a legkülönfélébb hatásokkal rendelkeznek, vízhajtók, fokozzák a vér oxigenizációját, növelik az izomtömeget és az izomerőt.

A lap kíváncsi volt, hogy Győzike tisztában van-e azzal, hogy a szer, amit megosztott a közösségi oldalán, doppingszer, és a vele való kereskedelmet a törvény bünteti.

“Tisztában vagyok vele, hogy dopping. Azt is tudom, hogy nem engedélyezett, de hogy megosztottam a Facebook-oldalamon, még nem jelenti azt, hogy ezt szedem.

Bizonyítsa be bárki, hogy én ilyenekkel tömöm magam”

– mondta a showman, aki hozzátette: pont azért tette ki az oldalára, hogy felhívja a figyelmet arra, ezek felesleges dolgok, és veszélyt jelentenek.

A nemrég még kórházban fekvő Győzike egyébként negyvenegy évesen adta a fejét arra, hogy kipróbálja magát a testépítésben is. Az utóbbi hónapokban minden napját az edzőteremben tölti, hogy az áprilisi versenyre, amit célul tűzött ki maga elé, már tökéletes teste legyen. Remélhetőleg megy az doppingszer nélkül is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik