Szórakozás

5,5 millió dolláros produkcióban szerepel Tompos Kátya

Hatalmas mesevilágként elevenedik meg Szindbád és Anna hercegnő története hamarosan Budapesten egy családi jégmusicalben. Az 5,5 millió dolláros költségvetésből készülő, monumentális díszletekkel fűszerezett nemzetközi produkcióra egy 54 fős orosz stáb készül hetek óta Magyarországon, velük dolgozik Tompos Kátya, Miller Zoltán és Árpa Attila is.

“Általános iskolás koromban a testnevelés tanárunk télen felöntötte vízzel az iskolaudvar egy részét, az ottani jégpályán rengeteget korcsolyáztam, nagyon szerettem, és aránylag jól is ment. Édesanyám kamaszként versenyszerűen gyorskorcsolyázott Moszkvában, mert ugye ő orosz származású, azóta nagy jégtáncrajongó is vagyok. A sportok közül ez az egyik kedvencem, mert előadóművészettel párosul, mellette szigorú technikai igényeknek kell megfelelni” – mondta Tompos Kátya, aki ezúttal a hangját fogja kölcsönözni az orosz szereplőknek.

“Ez egy új dolog az életemben, hiszen eddig csak filmek szinkronizálásánál volt hasonló feladatom, egy élő színdarabnál azonban teljesen más minden. Ráadásul ének és próza együtt, ezt élvezem, és az is jó, hogy főleg gyerekeknek szól” – tette hozzá a Jászai Mari-díjas színésznő.

Fotó: Steiner Gábor
Fotó: Steiner Gábor

Tompos Kátya és Miller Zoltán ellátogattak az orosz társulat egyik próbájára is, ahol megismerkedtek azokkal a szereplőkkel, akiknek a hangjukat kölcsönzik majd. A színészeknek lehetőségük volt megnézni közben Európa legnagyobb filmes műtermét, az ORIGO Filmstúdió 6-os stúdióját is, ahol olyan produkciókat forgattak korábban, mint a Die Hard 5, az Inferno Tom Hanks-szel, a Hercules Dwayne Johnsonnal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik