Szórakozás

Oláh Gergőék csak kisfiuk születése után döntöttek a névről

Az X-Faktor győztes harmadik gyermeke hétfő hajnalban jött a világra, amiről az apuka kis híján le is maradt. Oláh Gergő ugyanis vasárnap este még a Miskolci Nemzeti Színházban lépett fel, amikor párjától, Nikitől érkezett a hívás, hogy beindult a szülés. Az énekes csapot papot ott hagyva autóba pattant és azonnal a kórházba sietett, így ott lehetett, amikor kisfia világra jött.

A harmadik csemete nevében azonban csak nehezen egyeztek meg. Niki ugyanis Gergő után akarta elnevezni a kicsit, de az énekes inkább a Nolen névvel szemezett. Végül a szülész véleményét is kikérték.

“Niki és a szüleim is azt mondták, hogy legyen Gergő, de én valamiért nem akartam. Aztán úgy volt, hogy Noel lesz, de a családba hamarosan érkezik egy Noel, így abban sem voltam biztos. Végül a húgom küldött egy listát, amiben szerepelt a Nolen és az nagyon megtetszett. Niki viszont nem volt oda érte. Még az orvost is megkérdeztük, hogy Noel vagy Nolen legyen” – mesélte nevetve a Reflektornak a háromszoros apuka, aki a sok munka mellett is igyekszik kivenni a részét a pici körüli teendőkből.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik