Szórakozás

Sarka Kata jól kiosztotta a kommentelőit

Sarka Kata (Array)
Sarka Kata (Array)
Hajdúné bikinifelsőben pózolós képe ezúttal nem aratott osztatlan sikert. A celebhölgy persze nem hagyta szó nélkül a kritikákat.

Sarka Kata igen látványos, dekoltázsban gazdag fotót töltött fel minap a Facebook-oldalára. Ez önmagában ugye nem is lenne hír, Hajdú Péter felesége szerencsére meglehetősen gyakran teszi közszemlére formás idomait, azonban a hozzászólások közt pár fura megnyilvánulásra lehet bukkanni.

Az, hogy Sarka Katának beszólnak, vagy kommentelői egymásnak ugranak, szintén nem egyedi eset, azonban ezúttal maga az érintett is beszállt a vitába, és szépen leoltotta az őt, és életvitelét kritizálókat.

  • “Én is kétgyerekes anyuka vagyok. Sokat vagyok velük és sokszor egy hajmosásra is alig van időm. Tehát aláírom hogy szép vagy és csinos, de a képek mindig CSAK erről szólnak. Mivel Te Anyuka is vagy szeretnénk olyan képet is látni, hogy vacsorát vagy ebédet főzöl vagy tanulsz Noncsival”
  • “Mivel nem tud főzni így nem láthatunk ilyen képet róla. A pózoláson kívül mást nem csinál”olvasható például a követőktől, mire persze a válasz sem maradt el.

Főzni tudok, de nem csinálom, egyrészt mert fantasztikus éttermünk van a szomszédban, másrészt, meg nincs időm rá! Ennyi. Ha pedig amit dolgozom, az csak pózolás, akkor megnyugtatlak, azt jól megfizetik!

– írja Sarka Kata, aki később sem fogadta kitörő örömmel a negatív véleményeket.

  • “Ilyen képet egy művelt intelligens nő nem tesz ki magáról!!! Tudom mi vagyunk a féltékeny csajok. ez csak egy vélemény!!!”

“De a te véleményed másra nem tartozik csak rád! A helyedben pedig én is féltékeny lennék!”

Az alábbi kép alatt lévő kommentfolyamban további érdekes párbeszédek is olvashatóak.

Forgatás Balatonmáriafürdőn ☺️✌🏻️ Hamarosan ti is láthatjátok az Aktívban! #szallodamegnyito #aktiv #tv2

Szerző: Sarka Kata2015. november 23.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik