Szórakozás

Gálvölgyi János szerda óta kórházban van

gálvölgyi (gálvölgyi jános, )
gálvölgyi (gálvölgyi jános, )

Gálvölgyi Jánost szerda óta kórházban ápolják, miután ingadozó vérnyomása miatt rosszul lett – írja a Bors. A lap szerint a Kossuth-díjas művész már jobban van, ám még mindig nem lehet tudni, hogy mikor gyógyul meg annyira, hogy visszatérhessen a színpadra.

Gálvölgyi éppen A Napsugár fiúk szerda esti premierjét megelőző főpróbára készült a Játékszínben, amikor néhány órával a függöny felgördülése előtt a teátrum vezetőségével közösen lemondták az előadást. A hatvanhét éves színész már napokkal korábban érezte magasra kúszott vérnyomása tüneteit, de mivel számára a nézők szórakozása az első, mindenképpen helyt akart állni.

“Valóban lemondtuk a kedd esti nézők előtti főpróbát is. János már korábban sem érezte jól magát, emiatt egy orvos állt készenlétben az öltözőjében. Számunkra nagyon fontos művészeink egészsége, így amikor az állapota nem javult, elálltunk az előadástól, és bíztunk abban, hogy a másnapi premierre rendeződik a vérnyomása. A szakemberekkel, valamint a családdal konzultálva azonban úgy határoztunk, a premiert is elhalasztjuk. Azóta is napi kapcsolatban vagyunk Jánossal, és várjuk vissza a színházba” – mondta a lapnak Németh Kristóf, a Játékszín igazgatója.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik