Szórakozás

Rúzsa Magdi soha nem mondana le karrierjéről az anyaság miatt

A Megasztár-nyertes már évek óta stabil párkapcsolatban él, éppen ezért többször felröppent a pletyka, hogy várandós, de ez egyáltalán nincs így, és egy darabig még biztosan nem is lesz. Rúzsa Magdi jelenleg a karrierjének él, és ahogy mondja, nem is tudja elképzelni, hogy huzamosabb ideig kerülje a színpadot.

“A végletekig bírom a munkát! Ha meg is pihenek kicsit, maximum két hétre, de sokszor már alig várom, hogy újra színpadra állhassak” – mondta a Borsnak az énekesnő, aki tavaly még úgy nyilatkozott, hogy éretlen és türelmetlen a gyerekekhez.

A 29 éves sztár most azt is hozzátette, hogy ha egyszer anyaságra adja a fejét, akkor sem fog sokáig otthon ülni, inkább viszi magával gyermekét.

“Nem vagyok benne biztos, hogy a karrieremben várható hosszabb pihenés. Nyilván eljön majd az a pillanat, hogy szeretnék gyermeket vállalni, és akkor lesz egy nagyon-nagyon rövid idő­szak, amit megkövetel a gyermekvállalás, de én inkább az a típus leszek, aki húzza maga után a gyermekét a koncertekre. Biztosan tudom, hogy nem bírnám koncertek és fellépés nélkül.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik