Szórakozás

Pásztor Anna elmenekült a vallási szektából

Az extravagáns énekesnőt elnézve, alig hihető el, hogy annak idején napi több órát töltött a templomban és próbált megfelelni azoknak az elvárásoknak, amit szülei vallási szektája megkövetelt.

“Az édesanyámmal és a nevelőapámmal nem annyira jöttem ki, volt némi vallás körüli vita. Ők egy ilyen újkeresztény szektában megtértek, és nagyon vehemensen csinálták ezt. Nekem serdülő tinédzserként kicsit gyors volt ez a tempó, bár istenhívő vagyok… Heti négy-ötször ott ültünk két-három órát, és én azért akkor tizenöt éves kamasz voltam, aki a Depeche Mode-ot és a The Cure-t szerette, rövid zöld hajam volt, és imádtam táncolni. Volt, hogy kicsit összezördültem a családdal, nem volt minden rendben, és odáig vezetett ez, hogy fel is út, le is út” – mesélte az ArcKép című műsorban a Rising Star egykori zsűritagja.

Miután Anna ultimátumot kapott nevelőapjától, mi szerint vagy elfogadja a rendszert vagy mehet a háztól, az énekesnő még próbálkozott. De később mégis betelt a pohár, amikor élete első szerelmétől is eltiltották. Akkor elszökött otthonról és édesapjához költözött.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik