Szórakozás

Kiengedik a kórházból Szacsvay feleségét

Az elmúlt hetekben kicsit fellélegezhetett Szacsvay László, hiszen felesége elkezdett felépülni. Klaudia asszony még nyáron zuhant ki 4. emeleti lakásuk ablakán és csak az esést tompító kábeleknek köszönheti az életét. Súlyos sérülései miatt eleinte kómában feküdt, majd több műtéten is átesett. Október közepén már jobban volt, így az intenzív osztályról átkerült az idegsebészetre, ahol már önállóan evett.

Most újabb jó hírek érkeztek állapotával kapcsolatban. Kiderült, hogy hamarosan a kórházat is elhagyhatja. Igaz haza még nem mehet, de egy rehabilitációs intézetben folytathatja a felépülést.

“Egyre jobbak a laboreredményei, továbbra is eszik, így már nem kell benn tartanunk a kórházban. A férje, aki mindennap bejön hozzá, rengeteg erőt adott neki. Tudomásom szerint a napokban át szállítják egy rehabilitációs intézménybe, ahol az itt megkezdett gyógytornát intenzívebben, szakemberekkel folytathatja. Ezt nem lehet halasztani, mert az izmokat mozgatni kell” – nyilatkozta a Blikknek egy kórházi alkalmazott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik