Szórakozás

Lola kibékült ex vőlegényével

A 27 éves énekesnő tavasszal még nagy erőkkel tervezgette esküvőjét, hiszen úgy gondolta a szintén zenész Czoller Bence személyében megtalálta az igazit. Májusban aztán úgy döntöttek elhalasztják a nagy napot, ami már szakításuk előszobája volt. Hónapokig nélkülözték egymást, de Lola végül megtette az első lépést.

“Kétféle turnén vettem részt a nyáron és habár már hónapok óta nem találkoztunk, tudtam, hogy Bence úgyis ott lesz és nyilván együtt fogunk dolgozni. Később aztán Patocska Olivér tanácsára hívtam fel, pedig eleinte cikinek tartottam. Annyira egyébként nem örült nekem, de megbeszéltünk egy közös ebédet, amin aztán már tíz perc után tudtuk, hogy együtt fogunk távozni” – mesélte a barnára váltó énekesnő, aki most új fejezetet nyitott életében.

“A párkapcsolatom helyre jött, ami szerencsére az életem minden területére jó hatással van. Most a helyemen érzem magam. Ez a pár hónap, amíg nem voltunk együtt, nagyon sokat változtatott a személyiségemen. Önállóságra nevelt és arra, hogy a saját gondolataim szerint éljek, úgyhogy boldogabb vagyok, mint valaha.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik