Szórakozás

Kirabolták Sarka Kata családját

Habár Sarka Kata saját bírósági tárgyalásán örömmel vett részt szerdán, amikor Bálint Antóniát szembesítették állítólagos telefonhívásával, egy másik ügy miatt azonban nagyon is feszült. Múlt vasárnap ugyanis betörtek nagyszülei otthonába és ismeretlenek kifosztották a házat. Miután kihívták a rendőrséget, Kata édesanyja is a helyszínre ment segíteni, ekkor újabb megmagyarázhatatlan dolog történt. Hajdú Péter anyósának ugyanis eltűnt a táskája, amit alig néhány percre hagyott felügyelet nélkül szülei házában, miközben a nyomozók tették a dolgukat.

“Értesítettük a rendőrséget, felvették a jegyzőkönyvet, ezt követően helyszínelők érkeztek, nyomokat rögzítettek, tették a dolgukat. És akkor egyszer csak feltűnt, hogy nincs meg a táskám. Azonnal jeleztük az illetéseknek, hogy itt valami nem stimmel. Amíg helyszíneltek, valóban felügyelet nélkül maradt pár percre a táskám, de érthetetlen, hogyan tudtak a tettesek észrevétlenül besurranni a házba, és elvinni azt. Minden személyes holmim abban volt. Az irataim, a pénztárcám, a telefonom, egyszóval egy élet” – mesélte Katalin asszony.

Lánya, Kata tehát nem csoda, hogy félti rokonait: “Összetartó család vagyunk, próbáljuk óvni, segíteni egymást. Természetesen nagyon féltem a nagyszüleimet, hiszen idősek, védtelenek, és a betörés alatt is otthon tartózkodtak. Belegondolni is rossz, hogy bármi történhetett volna velük. Rendkívül aljas dolognak tartom, ha valaki más embe­reket károsít meg, ha pedig időseket bántanak, rabolnak ki, azt még inkább elítélem. Bízom benne, hogy hamarosan rendőrkézre kerülnek az elkövetők” – mondta a Borsnak Hajdúné.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik