Szórakozás

Vajna Timi: A férjem túl jószívűnek tart

Vajna Timi találkozott már a szegénységgel, és azzal is tisztában van, nem mindenki olyan szerencsés, mint ő. Erről Andy Vajna kormánybiztos felesége a Life.hu-nak adott interjújában mesélt, ahol többek közt gyerekkora is szóba került.

„Miskolcról származom, ott találkoztam először a szegénységgel, az általános iskolában. Amikor több szülőnek nem volt pénze, hogy cipőt és kabátot vegyen az osztálytársaimnak, akkor összegyűjtöttük rá a pénzt. Számomra teljesen természetes, hogy segítsek a rászorulókon, a szüleim is erre tanítottak” – árulta el Vajnáné.

„Előfordult, hogy annyira meghatódtam, hogy még a szemem is könnybe lábadt. Amikor egy szívbeteg kisgyereknek átadtam egy érmet, és ő hirtelen megfogta és átkarolta a nyakamat, majd hosszú perceken keresztül szorított, az nagyon megérintett. (…)

Szerencsére azt látom magam körül, hogy egyre nagyobb a jótékonykodási hajlam. Nem az a fontos, hogy minél nagyobb összeget adjon valaki, hanem hogy minél többen érezzék úgy, hogy a társadalmi összefogás révén az ő adományuk is hozzájárul egy jó ügyhöz. Hozzám rengeteg felkérés érkezik, és igyekszem mindenkinek segíteni. Nagyon szeretek adni, minél többet. A férjem sokszor túl jószívűnek tart, ő racionálisabb, mint én” – mondta el a keményen dolgozó producerfeleség.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik