Szórakozás

Pirner Alma: Egy nőnek kár kihagynia a gyermekvállalást

A szexi rúdtáncos anyuka a Mokka ma reggeli adásában beszélt többek közt arról, egyfajta küldetésként – Vujity Tvrtko szerint anyaság népszerűsítő kampányként – tárta nyilvánosság elé várandósságát, szülését, és kisfia első napjait is, mert úgy véli, sokan nem mernek vállalkozni arra, hogy gyermeket szüljenek.

“Abszolút tudatos döntés volt, hogy megosztottunk minden pillanatot. Azt gondolom, hogy nagyon sokan félnek a várandósságtól és az anyaságtól; és nem kellene. Én azt gondolom, hogy ha valaki megteheti azt, hogy gyermeket vállaljon, és nincsenek ennek fizikai korlátai, akkor szerintem egy nőnek ezt kár lenne kihagyni az életéből. Mert olyan dolgokat tud adni, ami hatalmas, és ami tényleg megismételhetetlen. És nem gondolom, hogy mindent fel kéne adni attól, hogy valaki anyává válik; hiszen sokan ettől tartanak” – mondta el Pirner Alma, aki azt is elárulta, azért mutatta meg magát szülés után bugyiban is, hogy saját tökéletlenségére (sic!) hívja fel ezzel a figyelmet.

Az Édes Élet szereplője azért mihamarabb szeretné visszanyerni kockás hasát, amiben valószínűleg nagy segítség lesz számára, hogy férje maximálisan kiveszi részét a kisbaba körüli teendőkből.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik