Szórakozás

Kapócs Zsókának nem jön be Jennifer Lopez alakja

A jelenleg külföldön tartózkodó egykori szépségkirálynő közösségi oldalán fejtegette, hogy szerinte a 46 éves JLo nem is olyan jó nő, mint amennyire ezt írják és mondják róla.

“Gyerekek velem van a baj, hogy nem látom ezt az alakot csodálatosnak? Egy magyar lap szerint fantasztikusan néz ki! Tényleg kérdezem mert az arca gyönyörű valóban de deréktól lefele a fantasztikus nálam nagyon nem így néz ki!” – írja posztjában Kapócs Zsóka, aki a hozzászólások között tovább fejtegeti a kérdést, miszerint:

“Akkor sem ez a fantasztikus alak, ezt senki nem fogja tudni lenyomni a torkomon. Hosszu comb vekony boka, itt indul a meglatasom szerint.”

Gyerekek velem van a baj, hogy nem látom ezt az alakot csodálatosnak? Egy magyar lap szerint fantasztikusan néz ki! Té…

Szerző: Kapócs Zsóka2015. november 8.

Arra pedig, hogy esetleg csupán féltékenységből írná a véleményét, a következőt reagálta.

“Ha erre az alakra irigynek kellene lennem akkor keresd ki a regi ckm es retus nelkuli fotoimat…. vagy barmelyiket, ha igy neznek ki biztosan nem mutogatnam magam bugyiban. nem igy nezek ki hala Joistennek s nem is szeretnem megkozeliteni sem derektol lefele SOHA” – írja Habony Árpád exe.

Tegnap egyébként mi is azt írtuk, hogy az ötvenhez közelítő Jennifer Lopez bomba jól néz ki, róla készült galériánkat IDE kattintva ön is megtekintheti.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik