Szórakozás

Gáspár Laci: Sosem volt ennyire rendben az életem

A Sztárban sztár idei szériájának egyik legsokoldalúbb és leginkább brillírozó versenyzője minden téren kiegyensúlyozottnak érzi magát, és továbbra is méltó szeretne lenni a nagy elődök nevéhez.

Gáspár Laci a Blikk interjújában mesélt arról, hogy éli meg legújabb sikereit, és milyen változást hozott mindennapjaiba a Sztárban sztárban való szereplés.

“Ez a műsor nagyon jó buli, egyszerűen imádok benne szerepelni. Igaz, amikor egy adásban kettőből kétszer kell női szerepet játszanom, akkor besokallok kicsit. Ennek ellenére élvezem ezt az egészet, ráadásul nagyon sokat tanít ez a műsor. (…) Énekesként hatalmas alázat szükséges ahhoz, hogy az ember félretegye magát, a saját hangját, a saját mozdulatait, és egy másik énekes bőrébe bújjon. Ráadásul úgy, hogy az méltó legyen az előadóhoz, ne kifigurázza azt. Nekem az a fontos, hogy amikor az emberek látnak Cher, Whitney vagy akár Máté Péter bőrébe bújva, akkor azt érezzék, tisztelegtem az előadók előtt. Szeretném, ha az adott énekes rajongói is azt éreznék, hogy na, ezt most jól megcsináltam!” – mesélte a lap munkatársának az énekes, akit még egy újabb generáció is megkedvelt az utóbbi hetekben.

“Azt kell mondjam, sosem volt ennyire rendben az életem, sosem voltam ennyire kiegyensúlyozott. Sem családilag, sem szakmailag. Úgy tűnik, ez a műsor ismét felpörgette a dolgokat, megismert egy újabb generáció. Korábban, amikor a gyerekek odajöttek egy koncert után, a szüleiknek kértek autogramot, most a szülők kérnek a gyerekeiknek. Lacikától, aki most középsős az oviban, egyre több nagycsoportos lány kérdezi, hogy te a Gáspár Laci fia vagy?”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik