Szórakozás

Jobban érzi magát, de folyamatosan figyelik Oszter Sándor feleségét

Failoni Donatella stroke-ot kapott – erről szóltak a hírek nemrég. Oszter Sándor felesége, Oszter Alexandra édesanyja azonban most a Borsnak elárulta, mi történt vele valójában, és milyen most az egészségi állapota.

“Most már sokkal jobban ér­zem magam. A hírekkel ellentétben egyébként nem stroke-om volt, hanem annak gyanújával szállítottak kórházba. Az édesapám halt meg abban a betegségben. (…) Huszonnégy órás felügyeletre fogtak, a kardiológus barátnőm kezel. Az EKG-t tappancsokkal tették rám, egy zacskó lóg a jobb vállamon, a gumírozott vérnyomásmérő a karomon van, és félóránként bekapcsol. Igyekszem megszokni, hogy ezek a műszerek kidudorodnak a ruhám alól… (…) Az orvosok egyébként azt mondták, már az első rosszullétemnél ki kellett volna hívni a mentőt. Nem tettem, a lányom vitt be a kórházba” – mondta el a zongoraművésznő, aki azt is elárulta, ugyanúgy éli mindennapjait, és intézi teendőit, mint rosszulléte előtt. Oszter neje megerősítette azt is, amit közösségi oldalán a kórházi állapotokról írt.

“A magyar egészségügy nincs a topon, ezt mindenki tudja, de ez mindössze pénzhiány, nem az embereken, orvosokon múlik. Nem szívesen mennék azóta se kórházba. (…) Örülök, hogy életben maradtam, van egy unokám és egy lányom, akikért élnem kell.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik