Szórakozás

Így ünnepli a negyedik X-et Németh Kristóf

A Játékszín igazgatójának családja életében a november a születésnapok hónapja, hiszen nem csak Kristóf, de édesanyja és kisfia is ekkor ünnepel. Az idei év azonban minden eddiginél különlegesebb, mivel a színészre újra rátalált a szerelem.

“Lassan már fél éve, hogy együtt vagyunk Judittal. Ez egy kapcsolatban még nem túl hosszú idő, mégis azt hiszem, hogy komoly szerelem a miénk, egy életre tervezzük. Sikerült teljesen egymásra hangolódnunk, nagyon szeretjük egymást” – mondta Kristóf, aki már össze is költözött párjával.

Ráadásul a sztárnak amiatt sem kell aggódnia, hogy szerelme és gyermeke nem jönnek ki egymással, ugyanis Lóci már most a barátjának tekinti a csinos táncművészt. A kisfiú még tippekkel is ellátta Juditot, amikor megtudta, hogy apukája abba az afrikai ihletésű hotelbe viszi, ahol korábban ő is járt.

“Lócival jó barátok lettünk. Most mikor megtudta, hová utazunk az apukájával rögtön a lelkemre kötötte, hogy a szurikátákat ki ne hagyjam, simogassam meg a nevében” – mesélte Judit, aki híres párjával a romantikázást sem hagyta ki a Felsőtárkányi utazásból.

Galéria
Fotó: Fénypont Média

Ajánlott videó

Olvasói sztorik