Szórakozás

Énekesnő lesz Éjjel-Nappal Alexa

Az Éjjel-nappal Budapest szereplője, Alexa idén nyáron készítette el élete első klipjét Bang Bang címmel, amely azóta több mint kétmilliós megtekintést ért el a legnagyobb videómegosztó portálon. A mongol származású lány a sikeren felbuzdulva elhatározta, hogy fejleszti a képességeit, és igazi énekesnő lesz. Alexának a szintén a sorozatban szereplő Karola segít abban, hogy előbb-utóbb minden hang tökéletesen a helyére kerüljön, hiszen az ÉNB szőke bombázója a hétköznapokban énektanárként is dolgozik.

„Nagyon izgalmasak az énekóráink és nagyon szeretem, mert igazi ’miből lesz a cserebogár’ hangulata van. Az első órán, még megszeppenve ült a kanapén azzal a gondolattal, hogy ’ egyáltalán tudok én elénekelni?’, aztán elkezdtük csinálni a gyakorlatokat és közben még mindig be volt tojva, csak velem együtt mert énekelni, de egy hónap múlva olyan szintre jutott, olyan távolságokat tudott kiénekelni, amit előtte nem. Ez nem azért volt, mert ő fizikailag nem volt erre képes, hanem mert fejben nem hitte el, hogy ezt meg tudja csinálni” –mondta Karola.

„Karola valóban meghozta az önbizalmam. Tényleg boldog vagyok, ha énekelhetek. Most már komolyabb terveim is vannak az énekléssel. Egy új dalra készülök, ami nem olyan stílusú lesz mint a Bang Bang, hanem egy picit líraibb. De majd meglátjuk, mert még dolgozunk rajta. Karolával annyira egy hullámhosszon vagyunk, hogy elképzelhető, hogy egyszer egy közös dalt is összehozunk” – mesélte ÉNB Alexa.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik