Szórakozás
hajdú péter (hajdú péter, )

Hajdú Pétert milliókra perli Kárász és Batiz

24.hu
24.hu

2015. 11. 02. 06:01

Kiderült, hogy Hajdú Pétert már évek óta perli TV2-s kollégája, Kárász Róbert és az ő egykori üzlettársa, Batiz András. Batizék hárommillió forintot akarnak Hajdútól, amiért állításuk szerint egy üzlet az ő hibájából hiúsult meg. A Blikk szerint a konfliktus 2009-ig nyúlik vissza, amikor a Frizbi még az ATV-n futott. Batiz és Kárász közös cége, az Andromédia Kft. ekkor ajánlatot tett Hajdú Péternek, hogy a műsorát átviszik a TV2-re. Erről egy szándéknyilatkozat is született, amit mindkét fél aláírt.

Hamarosan azonban Kárászék azzal jelentkeztek Hajdúnál, hogy sajnos nem tudtak pénzt szerezni, ám ha ingyen átadja nekik a műsort, ők legyártják, és valamekkora műsorvezetői díjat fizetnek neki. Csakhogy erre Hajdú nemet mondott, mert közel sem ebben állapodtak meg korábban. Jól tette, hiszen egy évet kellett várnia mindössze, amíg a TV2 akkori programigazgatója egy lényegesen jobb ajánlatot tett neki, amit aztán el is fogadott. Kárászék szerint azonban nekik káruk származott abból, hogy Hajdú végül tőlük függetlenül, más kondíciókkal szerződött a TV2-vel, ezért indult a per.

A cégadatok szerint közben az Andromédia Kft. korábbi százmilliós bevétele már a múlté. 2011 után már minden évfordulón nulla forint bevételt produkáltak, és annak, hogy még nem számolták fel a vállalkozást, valószínűleg az lehet az oka, hogy a cég a felperese a Frizbi ellen indított bírósági eljárásnak.

“Szánalmasnak tartom ezt az egészet, és az elmondottak alapján arcpirító, amit csinálnak. Kíváncsi lennék, hogy amennyiben egy fillér bevételük sincsen, akkor a cég miből fizeti az ügyvédet, aki felperesként eljár a nevükben. De nem is idegesítem magamat a dolgon, egyáltalán nem foglalkozom velük”

– nyilatkozta a lapnak Hajdú Péter, akinek a TV2 eladásáról is megvan a véleménye.

Kárász Róbert pedig csak annyit mondott, hogy ez elsősorban Batiz és Hajdú konfliktusa, részletekbe nem akart belemenni.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Németh Sándor: Előfordult, hogy a szocialisták zsaroltak

Kommentek

THE ASSASSINATION OF GIANNI VERSACE: AMERICAN CRIME STORY "The Man Who Would Be Vogue" Episode 1 (Airs Wednesday. January 17, 10:00 p.m. e/p) -- Pictured: Edgar Ramirez as Gianni Versace. CR: Jeff Daly/FX
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.