Szórakozás

Párja odaköltözött Liptai Claudiához

A Sztárban sztár ítésze új szenvedélyének, a cukrászatnak köszönheti szerelmét is, hiszen éppen Pataki Ádám cukrászdájában végzi gyakorlatát. A pár számára azonban hamar kiderült, hogy a közös munkán túl más is összeköti őket. Liptai Claudia és válófélben lévő szerelme nyáron vállalták fel kapcsolatuk a nyilvánosság előtt, azóta pedig össze is költöztek. A tévés szomszédjai szerint mindezt nem volt nehéz kitalálni, hiszen Ádám autója állandóan ott parkol a ház előtt.

“Nem lehet nem észrevenni, mivel hatalmas fehér autója van, alig fér el az utcai parkolóban, szinte rálóg az útra. Egyszóval, Claudiáék nemigen tudnak feltűnés nélkül közlekedni, így gyakran látjuk őket, amikor elindulnak otthonról vagy este hazaérkeznek. Nem kell hozzá leskelődni, hogy világos legyen a környéken élők számára, a férfi beköltözött a színésznőhöz” – mesélte a Borsnak az egyik szomszéd.

A hírt Claudia is megerősítette a napilapnak, ám ahogyan eddig is védte kapcsolatát, úgy most is csak annyit fűzött a dologhoz, hogy nagyon boldogok együtt és Ádámot, akivel élete végéig tervezPanka lánya is elfogadta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik