Szórakozás

Kulcsár Edina nehéz időszakát éli

A szépségkirálynőből műsorvezetővé avanzsált Kulcsár Edina Facebook-oldalán osztotta meg a nagyközönséggel azt, hogy kicsit túlvállalta magát.

Legalábbis a 2-4 óra alvást felemlegető posztból jól érezhető, hogy a 24 éves lány a modellkedéssel, a műsorvezetésekkel, az idei Miss World Hungary terelegetésével, és a saját ruhamárkájának piacra dobásával talán kicsit már saját határait feszegeti.

“Igazából sokáig gondolkodtam, hogy leírjam e, mi játszódik le bennem, mert valószínű sok támadást kapok majd, mivel mindenki csak azt látja hogy sikeres vagyok! Műsorokat vezetek, sok helyre hívnak , pörög az életem stb! Az emberek többsége meg sem próbál a dolgok mögé látni! El kell hogy mondjam, a siker nem minden!

Facebook
Facebook

Nagyon sok lemondással jár, hogy az ember minden téren megállja a helyét, és több lábon álljon! Nagyon kevés időm van a családomra, sok más lényeges dologra az életben, és magamra is! 2-4 órákat alszom, hogy mindennel tudjak foglalkozni, és néha elfáradok ezekben, de aztán végig gondolom a helyzetem, és büszkeséggel tölt el, hogy ezt 24 évesen meg tudom csinálni! Persze, nagyon sokan vannak mellettem akikre számíthatok, de akkor is nagyon nehéz néha! (…)

Kell egy kis idő, hogy rendszerezzem ezt a sok dolgot ami most körülöttem van, és akkor minden rendben lesz! Aggódni nem kell értem, nagylány vagyok, és megoldok mindent! Inkább hálás vagyok, hogy ennyi dologban lehet részem, mert ez is azt bizonyítja, hogy elbírok a feladatokkal! Szerettem volna ha ezeket tudjátok, mert ti mindig csak azt látjátok, hogy mosolygok, pozitívan állok a dolgokhoz, és stb! Mindenkinek vannak nehéz időszakai! Nekem is!” – írja bejegyzésében a világ második legszebb lánya.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik