Szórakozás

Csobot Adél terhes

Csobot Adél és Istenes Bence a Facebookon jelentették be, hogy hamarosan gyermekük lesz.

A két híresség közös videójában elmondta, hogy nagyon boldogok, még titkolni szerették volna a baba érkezését, de ezt valamiért nem tudták megtenni tovább. Bence hozzátette, hogy a gyermekvállalás az élet egyik legcsodálatosabb dolga, és izgatottan várják a feladatot.

Eletunk legfontosabb bejelentese :)))

Posted by Istenesbence on Wednesday, October 28, 2015

 

Adél és Bence az X-Faktor harmadik szériája alatt ismerkedtek össze 2012-ben. 2013 őszén szakítottak, majd egy évvel később, 2014 őszén újra összejöttek. Nemrég azt is lenyilatkozták, hogy utolsó nagy szakításuk kifejezetten jót tett nekik.

A Sztárban sztár versenyzője, Csobot Adél a TV2 Aktív című műsorában is nyilatkozott a várandósságáról. A riportban elárulta, hogy először édesanyjával, könnyek között tudatta a nagy hírt, és csak később szólt Bencének. Arról is szó volt, hogy Adél mindig is szeretett volna fiatal anyuka lenni, és gyerekként is mondogatta, hogy nem várja meg a harminc éves kort a szüléssel.

Istenes Bence anyacsatornájának, az RTL Klub-nak nyilatkozott az érkező babáról. Ő 28, Adél pedig 21 éves. Szerinte a lányt támadhatják fiatal kora miatt, de Bence úgy gondolja, hogy párja nagyon érett, érettebb a kortársainál. A műsorvezető hozzátette: most nem tervezgetik a házasságot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik