Szórakozás

Kövérnek csúfolták Schobert Norbi kisfiát

Schobert Norbi (schobert norbi, )
Schobert Norbi (schobert norbi, )

Schobert Norbi az elmúlt hónapokban döbbent rá, hogy nagyobbik fia, Norbika, súlyos gondokkal küzd: tanulmányi eredményei romlottak, iskolatársai csúfolták, túlsúlytól szenvedett.

“Gyakran volt rosszkedvű, unott, a tanulmányi eredményei is romlottak. Sokszor kellett leülnöm vele beszélgetni, hogy megtudjam az okokat. Aztán elárulta a titkát: az iskolában kipécézték ma­guknak a gyerekek, csúfolták, bántották. A súlya pedig egyre csak gyarapodott. Értetlenül álltam a helyzet előtt, hiszen ugyanazt kapta tízóraira, uzsonnára, amit itthon is eszünk. Végül az iskolába kellett bemennem, hogy összeálljon a teljes kép. Kiderült, hogy Norbika a ne­ki készített egészséges szendvicseit gyakran elcserélte másokkal, a konyhás nénikkel meg egész egyszerűen úgy összebarátkozott, hogy a kérésére bármikor adtak neki repetát az ebédből. Ekkor jöttem rá, a fiam ugyanazt az életet éli, mint én gyerekkoromban. Hetek munkája volt, mire sikerült rábírnom, kezdjen el teniszezni, Réka pedig rávette, járjon az óráira” – mondta a Borsnak Schobert.

A bármikor 100 milliót csináló fitneszguru azt is elárulta, hogy fia azóta leadta testsúlya tizenöt százalékát, és az iskolában is jobban teljesít.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik