Szórakozás

Béres Alexandra a munkába is viszi a gyermekeit

Béres Alexandra második gyermeke, a most egy éves Flóra születése után néhány hónappal, már óvatosan belevágott a munkába. Jelenleg is több helyen dolgozik.

“Dolgozom a babák mellett is. Egy életmód magazin főszerkesztőjeként, egy edzőteremlánc szakmai tanácsadójaként, valamint egy utazási iroda animációs programjainak összeállításáért is felelek. Emellett egészségnapokon veszek részt, iskolákba és óvodákba látogatok, megtornáztatom a piciket. Sűrű a program, de élvezem, mert szerencsére azzal foglalkozom, amit szeretek, de azért mindenben a gyerekeim az elsők. Általában akkor dolgozom, amikor alszanak, de van olyan, hogy ők is elkísérnek a munkába, mint például most is, Flóra itt van velem, éppen alszik” – mondta a 24.hu-nak Béres Alexandra, akinek hamarosan egy kis pihenésre is jut ideje.

“Hat éves korom óta folyamatosan síelek, a családommal minden évben elmentünk valahova a környező országokba. Itthon, a Normafánál tanultam meg síelni, a szüleim minden téli hétvégén oda vittel fel. Úgy érzem, hogy ezek a közös élmények is azok, amikre mindig szívesen emlékszem vissza, ezért is szeretném a kislányaimmal is megszerettetni ezt a sportot. Panna lányom hat éves, ő most télen áll majd először igazán lécre. Flóra az idén lett egy éves, ezért a hó számára még ismeretlen. December elején együtt megy a család Obertauern‎ba , biztosan nem lesz túl egyszerű a két gyerkőccel. Velünk lesz még a húgomék családja, anyukám is, így az ott eltöltött pár nap, reményeim szerint, csodálatos hangulatban fog eltelni” – tette hozzá a fitneszedző, aki megfogadta, hogy nem fog elválni.

Fotó: Obertauern
Fotó: Obertauern

Ajánlott videó

Olvasói sztorik