Szórakozás

Kovács Katinak nem tetszett Tóth Gabi produkciója?

A Sztárban sztár legutóbbi adásának legnagyobb pillanatát kétségkívül Tóth Gabi okozta, amikor Kovács Katiként adta elő a Nem leszek a játékszered című dalt. A közönség imádta az előadást, többen a könnyeikkel küszködtek a produkció alatt és még napokkal később is szuperlatívuszokban beszéltek az egykori Megasztárosról.

Egy valamit azonban mindenki hiányolt. Az eredeti előadók mindig meghívást kapnak a TV2-től, így többek között Zalatnay Cini, Aradszky László, Takáts Tamás és Bergendy István is végigült már egy-egy adást, Kovács Kati azonban elfoglaltságaira hivatkozva nem jelent meg a show-n. A hétvégén már 71. születésnapját ünneplő énekesnő azonban a próbafolyamatok során sem kívánt tanácsot adni Gabinak, sőt a sikeresen színpadra vitt átalakulását sem akarta kommentálni.

“Nem szeretnék nyilatkozni, nem érek rá.” Csupán ennyit mondott a Táncdalfesztivál nyertes a Bors érdeklődésére, majd gyorsan megszakította a hívást.

Tóth Gabi a távolságtartás ellenére a lapon keresztül üzent neki: “Nem szeretnék ebben az ügyben állást foglalni, nagyon tisztelem őt és a munkásságát. Jó embernek tartom, biztos oka volt, hogy nem jött el, valószínűleg nem ért rá. Ő egy igazi legenda, akinek rengeteg dolga lehet. Én már azzal is megelégszem, ha a dalt mosolyogva meghallgatja, és azt érzi belül a lelkében, hogy nem hoztam rá szégyent. Ám így az újságon keresztül szeretném neki elmondani, ha ő ezt nem énekli el, akkor én sem tudtam volna átélni ezt a pillanatot.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik