Szórakozás

Galambos Lajcsi részletes vallomást tett, kihallgatásra vár

galambos-lajos(210x140)(1).jpg (lagzi lajcsi, )
galambos-lajos(210x140)(1).jpg (lagzi lajcsi, )

Galambos Lajcsi néhány héttel ezelőtt döntött úgy, hogy írásos vallomást tesz a nyomozóknak. Csaknem egy rács mögött töltött hónap után végzett a dokumentummal, amelyben tagadta az áram-, víz- és gázlopást, valamint a vesztegetés gyanúját is.

“Ügyfelem többoldalas, minden részletre kiterjedő, írásos vallomást tett. A nyomozók csütörtökön kezdik el szóbeli kihallgatását. Lajcsi továbbra is tagadja a terhére rótt cselekményeket” – mondta a Blikknek Berényi András ügyvéd.

A lopással és vesztegetéssel vádolt Lajcsi vallomása állítólag gyakorlatilag összhangban van Cs. Csabáéval, az ügy egy másik gyanúsítottjával, aki Lajcsinál afféle mindenesként dolgozott. Ő azt állította, hogy valójában nem megvesztegetésre kérte a pénzt Lajcsitól, hanem saját használatra.

Galambos Lajcsi közben magányosan sínylődik börtöncellájában. Szeptember 24-én vették őrizetbe, s bár még ezen a napon leadta a kapcsolattartói listát, azóta sem fogadhat felnőtt látogatókat. Így öccse és felesége sem mehet be hozzá, az ügyészség ezt nem engedi meg. Lajcsit csak gyermekei látogathatnák, azonban a szülők úgy döntöttek, hogy nem teszik ki őket annak a lelki traumának, hogy édesapjukat ebben a megalázó helyzetben lássák

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik