Szórakozás

Friderikusz nem hagyta szó nélkül Vitray megjegyzését

Friderikusz-Sandor(960x640).jpg (Array)
Friderikusz-Sandor(960x640).jpg (Array)

Gigászok harca – avagy kiújult a háború a két legendás tévés között? Legalábbis efféle következtetésre jutott a mai BorsVitray Tamás után ugyanis Friderikusz Sándort is sikerült megszólaltatniuk.

Aki lemaradt volna az előzményekről: Vitray a napokban egy eseményen tett meglepő kijelentést, amikor is nemcsak azt közölte, hogy nincs kedve részt venni a mai tévéműsorokban, de egykori kollégájának is odaszúrt – nem is akármekkorát.

“Habár hívtak főzős műsorokba, de ezeket este veszik fel, és nekem semmi kedvem olyan sokáig fenn maradni, sem jó pofát vágni rossz kajákhoz, és együtt sem kívánok aludni celebekkel a tévében. Friderikusszal nem vagyunk haragban, de ki ő? Nem ismerem” – mondta a Kossuth-díjas újságíró.

Friderikusz Sándor – annak ellenére, hogy meglehetősen ritkán nyilatkozik a sajtónak – ezúttal kivételt tett, és a létező legelegánsabb módon reagálta le a fricskát.

„Ha valaki, én pon­to­san tudom, ki Vitray Tamás. A ha­­­zai televíziózás egyik leg­­ki­­­­­­­e­mel­­­kedőbb, ha nem a leg­kiemel­­kedőbb alakja! Valóságos művésze volt a mi mesterségünknek. Örülök, és hálás vagyok a sorsnak azért, hogy a kortársa lehetek, és sok mindent tőle tanulhattam el”

– fűzte hozzá a témához Friderikusz, aki egy évekkel korábbi interjúban elárulta, konfliktusa támadt Vitray Tamás akkoriban nála dolgozó fiával, és szerinte ennek köszönhető, hogy a legendás műsorvezető kisszerű lépésekkel, minden objektivitást nélkülözve például kihagyta őt az MTV 50. születésnapi műsorából is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik