Szórakozás

Sarka Kata nem vállalna olyan munkát, amihez fogynia kell

Hajdú Péter felesége egyáltalán nem örül annak, hogy visszatértek a kifutókra a szomorú arcú, elképesztően sovány modellek – derül ki az Aktív riportjából.

A nemrégiben fitneszmodell-versenyen bronzérmet szerző Sarka Kata elárulta, őt is kérték már fel munkára olyan feltétellel, hogy előbb fogyjon le 34-es vagy 32-es méretre, de nemet mondott. Azt mondja, 60 kilósan jobban érzi magát a bőrében, mint a versenyre elért negyvenkilenc kilós súlyával.

“Mostanában újra elindult a modellkarrierem; sosem gondoltam volna, hogy két gyerek után fog ez igazán a csúcsra törni. Rengeteg óriásplakát-fotózásom van, és rengeteg egészséges életmóddal kapcsolatos fotózásom. És valószínűleg azért, mert én is megpróbálom azt képviselni, hogy nem csak húszkilósan – na jó, eltúlozva – de nem csak negyven kilós modellekkel lehet eladni valamit. Én is sportolok mindennap, nagyon jókat eszem, csak odafigyelek, hogy mit; de nem mondok le semmiről. Hatvan kiló vagyok, amit én büszkén viselek. (…) Már nem is vállalnék el olyan kifutómunkát, ahol azt kérik, hogy fogyjak le. Csak azt, amiben jól érzem magam, ami kényelmes és trendi.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik