Szórakozás

“Hol vetkőzzünk most?” – húzzák a szájukat a Playboy-lányok

Ma reggel a New York Times nyomán írtuk meg a szomorú, sokak számára már-már tragikus hírt: a Playboy vezérigazgatója úgy nyilatkozott, hogy a lapban többé nem lesznek meztelen nőkről készült képek. A döntésre ráadásul még maga Hugh Hefner is rábólintott. A hírrel kapcsolatban megkérdeztünk pár hazai playmate-et, hogyan érinti őket a váratlan újítás, illetve mit is gondolnak a meglepő fordulatról?

Molnár Anikó eddig háromszor szerepelt a Playboy címlapján, utoljára 2008-ban, így igazi szakértőnek mondható az újságban meztelenül pózolás terén.

“Engem sohasem zavart, hogy le kell vetkőzni. Álszent lenne azt mondani, hogy modellként jobban örülnék a több ruhának, miután egy ország látott meztelenül zuhanyozni a tévében. Egyébként is nagyon férfipárti vagyok, szerintem ennek nem igazán fognak örülni az olvasók, biztosan kevesebbet adnak majd el a lapból. Bár az is lehet, hogy már túl sok volt a meztelen női testekből, én ezt nem tudom megítélni” – mondta a 24.hu-nak Anikó.

Barsi Adrienn volt az első magyar lány, aki a német Playboy címlapjára került, azóta már háromszor szerepelt benne, éppen az októberi számban is legeltethetik rajta a szemüket a szakavatott német tekintetek.

“Úgy tűnik, még pont belecsúsztam az utolsó szériába. Szomorúan olvastam a mai hírt, szerintem így már nem lesz igazi a Playboy. Nekem sosem volt bajom azzal, hogy teljesen le kell vetkőzni. Nem volt semmi ellenvetésem, szívesen néztem vissza a saját képeimet és másokét is, bár az is biztos, hogy a mai modell generáció már nem annyira alkalmas erre, ők sokkal gyerekesebbek és naivabbak mint mi voltunk. Szurkolok, hogy most többen olvassák a lapot, de nagy csodának kellene történnie” – nyilatkozta Adrienn.

Facebook
Facebook/Barsi Adrienn

A 2006-os nyuszilány, Beke Yvette sem örül annak, hogy megszűnik a meztelenkedés.

“Most hol fogunk levetkőzni?! A viccet félretéve: nem értek egyet a döntéssel, mert ezek mind színvonalas szép aktfotók voltak, nem pornólap. A címlapon nem volt meztelenkedés, csak a belső oldalakon, nem zavarta a kiskorúakat sem. Szerintem nonszensz, hogy ettől nőnének az eladások, ha felöltözünk sem lesz jobb” – árulta el Yvette, akinek másképp alakítaná át a lapot.

“Az én ötletem egy olyan újság lehetne a ‘minden férfi magazinja’ titulussal, hogy ahol az elején felöltözve lennének a csajok és ugyanazok a csajok a lap végére – megmaradva a színvonalas akt keretein belül – fedetlenül, de igényes környezetben szerepelnének. Szerintem ezzel megkímélnék a szerkesztőséget egy felesleges változtatástól” – tette hozzá a modell.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik