Szórakozás

Bebe már vágyik az apaságra, de felesége még halogatná

A Sztárban sztár legutóbbi kiesőjének élete nagy változásokon ment át mostanában, ebben a szellemben pedig bátran vállalkozna élete legnagyobb kihívására is, az apaszerepre. Bebe három évvel ezelőtt vette el szerelmét Katát, ezért úgy érzi, készen állnak a feladatra. Kedvesét még egy meghitt wellness pihenésre is elvitte Dunakilitire, hogy aktívan dolgozhassanak a családbővítésen.

“Az életem folyamatosan változásokról szól. Szóló karrier, televíziós felkérés, életmódváltás, aminek köszönhetően már jó pár kilótól megszabadultam és a legnagyobb kihívásként nagyon szeretnék végre apa lenni. Az otthonunk olykor már túl csendesnek tűnik, bőven elférne benne a gyerekzsivaj. A szigetközi hotel nyugalmában akár még a családtervezés is megvalósulhatott volna” – mesélte az énekes, akinek álmaival még várnia kell, kedvesének ugyanis mások az elképzelései.

“Mindketten nagyon vágyunk már a gyerekre, de eljön majd annak is az ideje. Most más kihívások elé nézünk, ami ezt a projektet kicsit háttérbe szorítja. De nem bánkódunk, mert addig a családtaggá vált kiskutyáinkon gyakoroljuk a szülői szerepet” – mondta Kata.

Fotó: Fénypont Média
Fotó: Fénypont Média

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik