Szórakozás

Majka nekiment az MTVA-nak, amiért lemondták a szereplését

A Magyar Televízió csúnya bakit követett el. Szerepelni hívták egyik zenés műsorukba Majkát, mindent leszerveztek a fogadására, most mégis visszavonták a felkérést.

“Felhívtak kb. egy hónapja az MTVA-ból (M1), hogy menjek egy műsorba szerepelni. Zenés műsor, mondom oké. Ma reggel szóltak, hogy mégsem hívnak olyan embereket meg a műsorba, akik jelenleg kereskedelmi tv-n futó műsorokban szerepelnek. De majd ha lemegy a Sztárban Sztár akkor mehetek… Rajtam kívül tudok még valakit, aki szintén emiatt nem mehet” – mesélte közösségi oldalán a rapper, aki ezek után nem finomkodott véleménye megformálásával.

Szóval büntet az M1, mert szerepelek egy nagy esztrád műsorban egy másik csatornán…(???)
Talán lehet, azért haragszanak, mert az ő műsoraikkal ellentétben, a nagy kereskedelmi tv-n futó műsorokat nézik is? Vagy azért, mert ők elköltik az összes kereskedelmi televízió összköltségvetésének többszörösét (évente 80 milliárdot!!!), és meg úgy sem tudnak 5 százalék felé menni nézettségben?

– találgatta Majka, majd egy újabb odaszúrással folytatta.

“De ha már ilyen gőgösek vagyunk!! Finoman közlöm, hogy a Facebook oldalam többen nézik, mint a ti műsoroknak nevezett szörnyűségeiteket (tisztelet a kivételnek). Ráadásul azt csak 3-an csináljuk és kicsit kevesebbért, mint 80 mrd. Ideje lenne valami varázslós műsort csinálni, mert egyedül abban vagytok jók, hogy tüntessétek el a pénzt úgy, hogy ne maradjon nyoma.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik