Szórakozás

Egy évvel Robin Williams halála után végre egyezségre jutottak az örökösök

Robin-Williams(650x433).jpg (robin williams)
Robin-Williams(650x433).jpg (robin williams)

Susan Williams múlt év decemberében támadta meg a színész végakaratát a San Franciscó-i hagyatéki bíróságon. A bíró akkor elnapolta a tárgyalást, hogy az özvegy és a színész korábbi házasságából született gyerekei, Zachary, Zelda és Cody peren kívül próbáljanak megegyezni.

Robin Williams, aki tavaly augusztusban lett öngyilkos, miután hosszú ideje depresszióval küzdött, gyerekeire hagyta ékszereit, filmes pályafutásával kapcsolatos emléktárgyait – díjait, ruháit – és egyéb személyes holmijait. Az özvegy azonban keresetet nyújtott be ellene. A közel egy évig húzódó hagyatéki vitára most sikerült pontot tenni  – írta az MTI.

Susan jogi képviselője helyi idő szerint hétfőn jelentette be, hogy a megállapodás nagyon kedvező, és az az észak-kaliforniai ház, amelyben Robin Williamsszel élt, az ő kezelésében marad.

“Úgy érzem, hogy meghallották Robin hangját, és végre gyászolhatom őt közös otthonunkban” – fogalmazott a nő közleményében, amelyből az is kiderült, hogy néhány személyes tárgyat is megtarthatott. Úgy, mint az esküvőjük alkalmából kapott nászajándékokat, Williams egyik kedvenc karóráját és egy kerékpárt.   A közlemény szerint Williams három gyereke több mint 50 kerékpárt és 85 órát kap és több ezer olyan tárgyat – köztük a színész Oscar-díját -, amelynek tulajdonjogát az özvegy soha nem vitatta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik